Για κρατήσεις και οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε στο
Παναγίας Γρηγορούσης, 19011 Αυλώνας Αττικής

Παιδικά πάρτι - Κοινωνικές εκδηλώσεις

Παιδικά πάρτι - Κοινωνικές εκδηλώσεις

Το βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» αποτελεί την πιο πρωτότυπη λύση για τα παιδικά πάρτι, τα γλέντια των βαφτίσεων, τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τα εταιρικά events. Μέσα στη φύση, με το παραδοσιακό χωριό, τα ζώα και το αθλητικό κέντρο The Greeks, το «Μια φορά κι έναν καιρό» είναι ένας διαφορετικός χώρος που προσφέρεται για όσους έχουν βαρεθεί το «μια από τα ίδια». Τα παιδιά μπορούν να παίξουν όσο θέλουν και ό,τι θέλουν με απόλυτη ασφάλεια. Σε περίπτωση που ζητηθεί, είναι διαθέσιμος ανιματέρ για ακόμα μεγαλύτερο ξεφάντωμα. Επιπλέον, το παιδικό πάρτι μπορεί να έχει κι εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα, το «Μια φορά κι έναν καιρό» έχει όλη την αναγκαία υποδομή εστίασης για τα πάρτι και τις εκδηλώσεις σας: πλήρως εξοπλισμένη καφετέρια για καφέδες και αναψυκτικά, ξυλόφουρνο για λαχταριστές πίτσες, μπάρμπεκιου και σουβλάκια, ξύλινες σκεπασμένες τραπεζαρίες, δυνατότητα catering. Και τιμές… απολύτως προσιτές!

Gallery

Παιδικά πάρτι - Κοινωνικές εκδηλώσεις

Μια φορά κι έναν καιρό

Μέσα στα δέντρα και το πράσινο, τα παιδιά γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη ζωή στο παραδοσιακό χωριό μιας άλλης εποχής, διασκεδάζουν με τα ζώα, μαθαίνουν πώς να ζουν σε αρμονία με τη φύση.

Στο αθλητικό κέντρο «The Greeks» που βρίσκεται εντός του πάρκου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν με ασφάλεια τα σπορ που τους αρέσουν.

περισσότερα

Επικοινωνία | Κρατήσεις

Παναγίας Γρηγορούσης, 19011 Αυλώνας Αττικής (χάρτης)
Για κρατήσεις και οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε στο

Ανοιχτά για ατομικές επισκέψεις κάθε μέρα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο από τις 18:00 ως τις 12 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.
Ανεξάρτητες χρεώσεις: Πόνυ 3€, Τοξοβολία 2,5€, Τέννις 1/2h 5€, εκπαιδευτική ξενάγηση 3,5€
Ενδεικτικές τιμές τιμοκαταλόγου: Πίτσα μαργαρίτα 8.5€ Σπέσιαλ 9.5€ Κοτομπουκιες 6.4€ Καλαμάκι χοιρινό 1.9€ Πατάτες 2.9€ Σαλάτα 3.7€ Αναψυκτικά 1.7€ Παιδικοί χυμοί 1.4€

Ειδικές χρεώσεις για ομαδικές εκδρομές, πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Search

Βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» Αθλητικό κέντρο «The Greeks»